Workshops

 

Ook is het mogelijk om bij mij een workshop bij te wonen,

De workshops zijn erg geschikt voor iedereen, laag drempelig met een huiselijk gevoel. Voor mensen die nog geen vlechtje of staartje kunnen maken, tot mensen die al een aardige invlecht kunnen. Of altijd al hebben willen leren hoe u  het beste  een dag make-up of juist een avond make-up zou kunnen aanbrengen bij u zelf? Daarom worden er verschillende workshops geven in verschillende niveaus van de basis techniek tot hele mooie creatieve kapsels en prachtige visagie.

 

* workshop invlechten in uw eigen haar.

* workshop invlechten basistechniek

* workshop invlechten gevorderde

* workshop iinvlechten en creatieve kapsels

* workshop visagie dag make-up

* workshop visagie feest of avond make-up

 

Tijdens de workshops zijn alle benodigde matrialen aanwezig en staat er een heelrijk kopje koffie/thee voor u klaar. De workshops worden gegeven in Gelderland in de gemeente Aalten, maar in overleg kom ik  ook naar u toe, op locatie of bij u aan huis.

 

Deze workshops zijn ook erg geschikt om als vriendinnenuitje, vrijgezellenfeestje of kinderfeestje te doen. Dan bent u helemaal mooi om daarna lekker opstap te gaan. Het is ook mogleijk om de workshops te combineren met het laten doen van uw haar, visagie en nagels, en het laten langs komen van een fotograaf, om de gezellige dag vast te komen leggen en af te sluiten met een leuke groepsfoto.

 

 

 

www.facebook.com/nicol.kleinnijenhuis

www.facebook.com/MakeUpHairdesignNicolKleinNijenhuis

www.facebook.com/bruidsvisagieenhairstyling

gallery/koppen